Hirdetések

Balassagyarmat fölött viharfelhők gyülekeznek, annyira sötét lett a város fölött, hogy a közvilágítási lámpák egy része már világít. Mi várható ma Nógrádban? A következő összeállításban a várható időjárás ismertetjük, továbbá a legfrissebb kapcsolódó híreket is összefoglaljuk.

A kora reggeli világosodást követően június 9-én, pénteken délelőtt 10 órakor már sötétedik Balassagyarmaton. Felvételeinken látható, hogy a közvilágítás egy része világít, az alkonykapcsolók azt érzékelték, hogy nincs kellő világosság, ezért a rendszer aktiválta a lámpákat és egymástól független helyszíneken bekapcsolta a közterületek lámpáit.

Az alkonykapcsolóval vezérelt közvilágítás egy része délelőtt 10 órakor bekapcsolt Balassagyarmaton. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Balassagyarmaton 10 óra körül csendes eső esik, miközben vízátfolyás miatt pótlóbusz jár Almásfüzitő és Esztergom között pénteken 8 órától, a vasúti pályát nagy mennyiségű sár lepte el.

Veszélyhelyzetre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat: Nógrád, Pest és Heves vármegye egyes járásaiban felhőszakadásra kell számítani, ott az intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat pénteken.