Hirdetések

Elintézte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Balassagyarmat egyik utcájának kátyúmentesítését. A poén célt talált, az önkormányzat eltünteti a balesetveszélyes úthibát. A város alpolgármestere azt is bejelentette, hogy ötszáz négyzetméternyi javítást rendeltek meg, a munka jövő héten kezdődik.

Harminc utcában fognak dolgozni munkagépek az úthibák kijavításán, erre adott megbízást a kivitelezőnek a balassagyarmati városi önkormányzat – jelentette be a Megafon rádióban az alpolgármester. Huszár Péter elmondta: A Mikszáth Kálmán utcában a legnagyobb probléma a gyalogátkelőhelyeknél, valamint az autóbusz állomás leszállító kocsiállásainál aszfaltoztak újra egy nagy területet, amellyel már korábban végeztek.

Kiemelten foglalkoznak az Ady Endre utcában és a Deák Ferenc utcában lévő úthibák eltüntetésével, és kijavítják az Árpád utcában lévő balesetveszélyes kátyút is, amelyre a Magyar Kétfarkú Kutyapárt hívta fel a figyelmet.

Az Árpád utca közepén tátongó hibára a kutyapárt hívta fel a figyelmet. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Márton Renáta balassagyarmati passzivista érdeklődésünkre azt mondta: nem kívánja kommentálni a témát, de örül, hogy ezt követően biztonságossá válik az Árpád utca.