Hirdetések

Elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a 28 éves férfit, aki az alsónadrágjában kísérelte meg elrejteni az illegális anyagot.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai közúti ellenőrzést végeztek 2023. június 27-én a vármegyeszékhely belterületén, amikor 13 óra 10 perckor a Karancs úton megállítottak egy személygépkocsit. Az igazoltatás alkalmával a rendőrök csomag- és ruházatátvizsgálást is végrehajtottak, amely során a 28 éves sofőrnél illegális szereket találtak meg és foglaltak le. A férfi megkísérelt az egyenruhások eszén túljárni, ugyanis a bruttó 17,58 gramm súlyú fehér, kristályos anyagot az alsónadrágjában rejtette el. Azonban megtalálták, sőt a jármű átvizsgálása is eredményre vezetett, ugyanis a benne lévő pénztárcában – ami a férfié volt – további bruttó 8,22 gramm anyagot találtak.

A helyszínen a bűnügyi technikus a kristályos anyagokat megvizsgálta, a gyorsteszt ketamin jelenlétét valószínűsítette, ami kábítószernek minősül.

A salgótarjáni rendőrök elfogták, előállították és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja.