Hirdetések

Ma délben több tucat ember verekedett össze Szécsényben. Az első információk szerint az utcán szóváltást követően egymást tépték többen is, hangos káromkodástól volt zajos a belváros. A rendőrök megszakították az eseményt, azóta többen már a rendőrkapitányságon vannak kihallgatáson. Azonban újabb részletek derültek ki, amelyek a feltételezett okokra engednek következtetni.

Augusztus 4-én délben Szécsény belvárosában többen összeverekedtek, sokak számára már csak ez volt tapasztalható. Egyik olvasónk képet küldött nekünk arról, ahogyan a rendőrök intézkednek az egyik üzlet előtt a belvárosban.

Mint azt ma az ipolyinfo.com-nak egy újabb informátor 14 óra után megírta: szemtanúként, testközelből ismeri az eset részleteit. Állítása szerint az egyik boltból akartak lopni árut többen is, amikor az üzlet munkatársa felszólította őket, hogy fejezzék be, és menjenek ki. A „vevők” hangosan felháborodtak, lökdösődtek az üzlethelyiségben, majd valaki gázspré használatával bírta rá őket a távozásra. Közben egy vásárló rosszul lett a levegőbe került spré miatt.

A bolt előtt folytatták az ordítozást, közben rugdosták a kirakatot, majd a rendőrség vetett véget az eseménynek.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy az eset annyira friss, hogy jelenleg is folyik az adatgyűjtés, ezért közleményt csak később fognak kiadni a történtekről.