Hirdetések

A Nógrád és a Heves vármegyei rendőrök a mai napon fogták el azt a 32 éves férfit, aki súlyosan bántalmazott egy Jobbágyiban élő idős nőt és más súlyos bűncselekményeket is elkövetett.

Hajtóvadászatot indított a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú alapján 2023. szeptember 30-án a délutáni órákban, egy jobbágyi családi ház kertjébe bement és megtámadta az ott lakó idős asszonyt. A férfi – miután a sértettet a pincébe bezárta – a lakásban kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd a helyszínről elmenekült. Az orvosi szakvélemény alapján, a bántalmazás következtében az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: youtube.com

Az elfogatóparancs alapján körözött férfi a bűncselekményt követő pár napban bujkált a hatóság tagjai elől, azonban a széleskörű adatgyűjtés és a felderítő munka eredményeként a Nógrád Vármegyei Rendőrfőkapitányság nyomozói, valamint a Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi és rendészeti beosztottjai 2023. október 6-án Apc településen, egy családi ház udvarán nyomára bukkantak, majd elfogták és előállították.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elfogott és előállított férfit rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztés tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.