Budapest, 2022. október 5. Dócs Dávid, a Mi Hazánk vezérszónoka felszólal az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2021. évi tevékenységéről szóló általános vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 5-én. MTI/Kovács Tamás
Hirdetések

A tömeges bevándorlás minden formájának gátat kell szabni, történjen az illegálisan, a zöldhatáron át, munkavállalóként vagy letelepedési kötvény útján – hangsúlyozta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke.

A politikus hangsúlyozta: az akkumulátorgyárak építése kapcsán létesült mintegy 19 ezer munkahelyet elsősorban nem a magyar embereknek hozták létre, azokra külföldről csábítanak dolgozókat.

Láthatjuk, hogy Nyugat-Európában egy lakosságcsere zajlik, láthatjuk, hogy a magyar kormány is ehhez asszisztál – jelentette ki, azokra a felmérésekre hivatkozva, amelyek szerint a főváros egyes kerületeiben már a lakók egynegyede külföldi.

Dócs Dávid arról beszélt: 62 éve írták alá a vendégmunkások érkezését lehetővé tevő német-török megállapodást, és Berlinben tavaly már a Mohamed volt a leggyakrabban adott fiú keresztnév.

Magyarországon mi nem szeretnénk ilyen jövő.

– fogalmazott a Mi Hazánk politikusa.

Azt is hangsúlyozta: pártja nem idegengyűlölő, elfogadják, ha tanulni vagy magyar alkalmazottal be nem tölthető állásba érkeznek külföldiek az országba, de nemet mondanak a tömeges bevándorlásra, a társadalom „felhígítására”.