Hirdetések

November 4-én rendezték meg a Balassagyarmati Ronin Nemzetközi Kyokushin Bajnokságot a Városi Sportcsarnokban. A több jeles eredmény mellett átadták a nyáron dan fokozatra vizsgázó tanítványok okleveleit, Tokióból érkezett öveit is.

A nemzetközi bajnokságon 104-en indultak. Érkeztek Szlovákiából, és Magyarország különböző városaiból, Győrből, Szegedről, Debrecenből is az eseményre, hogy megmérettessék magukat a rendezvényen.

Fotó: Facebook/Kopcsányi Tamás

Az esemény szervezője, Kopcsányi Tamás a Ronin Dojo vezetője az ipolyinfo.com riporterének elmondta: idén nem volt még formagyakorlat verseny Balassagyarmaton, ezért szervezte ezt a rendezvényt a helyi sportközpontba.

Fotó: Facebook/Kopcsányi Tamás

A bajnokságon többen is jeles eredményt értek el a balassagyarmati dojóból. Első helyen végzett Hodászi Dominika, Demeter Szofi, Drajkó Dóra, Tóth Marcell, és Szakács Zoltán is . Második lett Szorg Lara, Karaba Áron, Laczókó Máté és Jakubecz Róbert. A dobogó 3. fokára állhatott Nagy Tímea, Tisza Eliza, Jakubecz Norbert, Tompa Károly, és Varga Bese.

Fotó: Facebook/Kopcsányi Tamás

A versenyen kívül a bajnokság alkalmával átadták a nyáron dan fokozatot szerzett tanítványoknak az okleveleiket, és a Tokióból érkezett fekete öveiket is. A Ronon Dojó tagjai közül Hodászi Dominika most kapta meg az 1. dan fokozatát, és Kopcsányi Tamás is most vehette át a 4. dan után járó oklevelét, és négy csíkos fekete övét.