Hirdetések

A pásztói nyomozók lopás miatt körözték azt a férfit, akit Kállón több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat egy 19 éves kállói lakos ellen, aki november 22-én délelőtt a bejárati ajtót befeszítve betört egy helyi lakóházba, és onnan a tulajdonos távollétében készpénzt, hátizsákot, élelmiszereket és konyhai használati tárgyakat lopott el 100.000 forint értékben.

A gyanú szerint ugyanez a fiatal férfi november 30-án, majd december 7-én szintén Kállón további lakóházakba tört be és mobiltelefont, dohányárut, élelmiszereket és láncfűrészt vitt magával több százezer forint értékben, amelyek egy részét a településen eladott. A bűncselekményekkel összefüggésbe hozható és a hatóság elől bujkáló férfit a pásztói nyomozók beazonosították és körözését rendelték el, amelynek eredményeként még aznap Kállón, lakásának szekrényében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A férfi a korábban általa elkövetett vagyon elleni bűncselekmények miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állt, amelynek során újabb lopásokat követett el, ezért őt munkatársaink őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.