Hirdetések

Kisiklott és felborult egy tehervonat négy kocsija a nagymarosi állomáson, a helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés ideje alatt – bizonytalan ideig – szünetel a forgalom Nagymaros és Verőce között, emiatt pótlóbuszok szállítják az utasokat Vác és Szob között – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Azt írták, hogy a Budapest-Vác-Szob vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Vác-Verőce-Nagymaros-Szob között a Volánbusz elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket a menetrend szerinti járatain – jelezték.

Nagymaros, 2023. december 30. Tûzoltó a nagymarosi vasútállomáson, ahol kisiklott egy tehervonat négy kocsija 2023. december 30-án. A mûszaki mentés ideje alatt szünetel a forgalom Nagymaros és Verõce között, emiatt pótlóbuszok szállítják az utasokat Vác és Szob között. MTI/Mihádák Zoltán

A nemzetközi vonatok eredeti szerelvényei egyelőre Szobról fordulnak vissza Pozsony felé. Szob és Vác között mindkét irányban pótlóbuszok szállítják az utasaikat, Vác és a Nyugati pályaudvar között pedig motorvonat közlekedik a nemzetközi vonatok szerelvényei helyett – áll a közleményben.