Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Három nógrádmegyeri férfi dézsmálta meg a közelmúltban a településen élők tűzifakészletét, ennek azonban véget vetettek a szécsényi nyomozók.

Hirdetések

A bűnös trió ez év januárjában kezdte meg ténykedését azzal, hogy a faluban több lakóházhoz tartozó melléképületbe ment be, és az ott tárolt tűzifát az éj leple alatt elhordta, majd eladta. Feltehetőleg a fa elszállításában nyújtott segítséget a három férfinak az a 10 méternyi kutyalánc is, amelyet az egyik lakóház udvarán élő ebről szedtek le és vittek el. A tűzifáért kapott pénzt elosztották, és a megélhetésükre költötték.

Az egyik januári éjszaka a hármas két tagja a faluban további ellopható és eladható értékek után nézett, és a figyelmük egy telephelyen tárolt traktorra terelődött. A két férfi kivágta a traktor akkumulátorát azzal a szándékkal, hogy értékesítik, azonban cselekményük közben megzavarták őket, így azt elvinni már nem tudták.

A szécsényi nyomozók a 17, a 23 és a 26 éves helyi férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol elismerték a lopás bűncselekmények elkövetését.

Hirdetések