Hirdetések

A Rádió1 műsorvezetője szerint, aki Balassagyarmaton lép fel, előtte alkoholt is ihat, úgysem értik az ott lakók, amiről beszél. Sebestyén szerint Nyugat-Nógrádban kicsit nehezebben… – ki tudja a mondat végét? Viccelődve elárulta: a gyarmatiaknak félgőz is elég egy szórakoztató műsorból.

A műsorvezető legutóbb az RTL Klubon, Vadon Jánossal közös produkciójában gúnyolt ki egy kolumbiai gyereket. A csatorna vezetése több napnyi gondolkodás után tudatta, hogy nem volt helyén való a műsorvezetők szóhasználata.

Sebestyén Balázs a pedofil-ügyben is úgy nyilvánult meg néhány hete, hogy aztán az élő adásban elhangzottakat törölte a felvételből. Azonban számos hallgató szóvá tette a manipulációt, amelyre magyarázatként azt válaszolta: nem kíván politikai csatározást a témából, annak komolysága miatt. Rajongói között többen is arról írtak, hogy Sebestyénnek vállalnia kellene véleményét, főleg azért, mert a rossz helyzetekben dől el, hogy kire lehet számítani igazán. Ha a műsorvezető ilyen szituációban visszakozik, az bátortalanságra utal – rótták fel neki az adás után.

Ezúttal rádiós közönsége előtt szólt arról, hogy az a művész, aki Balassagyarmaton lép fel, akár alkoholt is ihat a műsor előtt,

oda félgőz is elég, úgysem értik

Sebestyén nevetgélve tudatta, hogy ez az a hely Magyarországon, ahol kicsit nehezebben…