Hirdetések

Ráskó Eszter humorista langyosnak nevezte előadása után balassagyarmati közönségét, mert nem vették jól a poénokat – ez derült ki, miután a helyi művelődési központ munkatársával megosztotta friss élményét. Aztán a Rádió1 műsorvezetője reggel elmagyarázta, hogy a viccet félreértették Nógrádban.

Sebestyén Balázs, a Rádió1 műsorvezetője tegnapelőtt arról beszélt munkatársával élő adásban, hogy humoristaként este Balassagyarmaton lép fel majd, amihez Sebestyén szerint az is elég, ha alkoholfogyasztás után, másnaposan megy oda, mert Nógrádban másfajta élet van.

A népszerű Balázs még azt is igyekezett szemléltetni, hogy nem is tudja, merre kell keresni Balassagyarmatot Magyarország térképén.

Ráskó Eszter hétfőn este a városi művelődési központban lépett fel, ahol előadását követően az intézmény egyik munkatársához fordulva érdeklődött, hogy valóban ennyire langyos-e a közönség, mint ahogyan azt tapasztalta is, mert nem a várakozása szerint reagált a közönség a viccekre.

Aztán szerdán reggel már az ipolyinfo.com-ot is célba vette a Rádió1. Sebestyén Balázs szerint a helyi média a balassagyarmatiakat hergelte azzal, hogy írásban felidézte szavait, pedig ő csak viccelt a nógrádiak szellemi teljesítőképességével. Hozzátette: nagyon szereti a környéket, mert sokat jár oda.