Hirdetések

A balassagyarmati baloldal egyik önkormányzati képviselője szerint nem lehet tudni, miért nem jelentette be a Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület (SZAB) tegnap a 2024-es választáson indulók névsorát. Információnk szerint a város jövőjéről szóló programjuk elkészült, és azt minden jelölt jóváhagyta.

Minden készen áll, mégsem jelentette be a SZAB polgármester-jelölt jelöltjét, valamint az egyes választókerületi indulókat szombaton. Az ipolyinfo.com birtokába jutott információ szerint ezen a héten már csak a közös kampányfotó elkészítését tűzték ki feladatként, amit a város üdülőövezetében rögzítettek is. Azonban a SZAB polgármester-jelölt jelöltje a kollégáit hátrahagyva távozott is az eseményről és Szedlák Sándor, a Demokratikus Koalíció elnöke is egyedül hagyta el a helyszínt, míg a többiek megtekintették a nemrégiben elkészült látogatóközpontot.

Győri János, a SZAB képviselője, a Momentum politikusa vasárnap délelőtt az ipolyinfo.com érdeklődésére megerősítette, hogy szombaton lett volna a hivatalos bejelentés, de maga sem tudja, miért halasztották el azt.

Korábban a Mi Hazánk is ígérte, hogy megnevezi balassagyarmati indulóit, azonban az ígért határidőben nem mutatták be őket. Dócs Dávid később úgy reagált: amikor készen állnak, keresik a kapcsolatot a helyi médiával.

A Fidesz-KDNP március elején hozta nyilvánosságra névsorát. A Csach Gábor jelenlegi polgármester által vezetett polgári szövetség tegnap a választási programot is publikálta.