Hirdetések

Hirtelen lezúduló csapadék okozott sárömlést Salgótarján egyik utcájában – írta szerkesztőségünknek egy salgótarjáni olvasónk, aki szerint szinte a semmiből érkezett az eső és meglepte az ott lakókat. Az egyik autós képtelen volt átgázolni az útra ömlő sárlavinán, beleszorult és elakadt.

Krisztina olvasónk küldött képeket a tegnapi salgótarjáni esőzés eredményéről. Kétségbeesve és felháborodva írta meg, hogy évtizedek múltak el útépítés nélkül, és rendszeres problémát okoz a város magasabban fekvő területén lakók számára a közlekedés ilyen esetben.

Nem kértünk mást eddig se csak annyit hogyha mar rendes aszfaltot nem tudnak letenni akkor legalabb valamilyen köves kövezett ledöngölt utunk legyen de erre is sajnalják azt a kis pénzt itt.

– írta az ipolyinfo@ipolyinfo.com-ra küldött rövid üzenetként Krisztina. Közben egy másik hírportál arról értesült, hogy nem csak egyetlen autós járt rosszul tegnap Salgótarjánban a sárlavinával sújtott Tulipánfa utcában, többek is segítséget kértek hasonló elakadás miatt.