Hirdetések

A Nógrád vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokságot nagy előnnyel megnyert Karancslapujtő vezetőedzője szerint nem volt annyira sima ügy a bajnoki cím elnyerése, mint az kívülről látszik. Szabó Gábor azt mondta: az utolsó helyen álló Bátonyterenyével is küzdelmes meccset vívtak. És egyébként is hátrányból indultak.

Utolsó meccsükön az utolsó helyen álló Bátonyterenyével szemben álltak ki, akik Szabó szerint szívós játékkal próbálták blokkolni a Karancslapujtőt. Az első félidőben sikerült minden lapujtői próbálkozást hárítani, de a második félidőben már hatástalanná tették a védekezésüket. A Karancslapujtő négy gólt rúgott, a Bátonyterenye pedig kénytelen volt elkönyvelni, hogy az ellenfél ellen semmi sem hatott. A végeredmény 4:0 lett.

A Megafon rádiónak nyilatkozva hátránynak nevezte a vezetőedző azt, hogy szerinte a bajnokságban indult csapatok közül náluk a legmagasabb a játékosok átlagéletkora, ezáltal a karancslapujtői együttes kevésbé robbanékonyabb, mint a fiatalabbakból álló csapatok. Szabó Gábor azt is kifejtette: a 2023-2024-es Nógrád vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokság kiegyenlített mezőnyében több felkészült klub is van, amely ha a jelenlegi összeállítással vág bele a következő szezonba, akár meglepetéseket is mutathat majd.