Hirdetések

A Nógrád vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokságot nagy előnnyel megnyert Karancslapujtő vezetőedzője szerint nem volt annyira sima ügy a bajnoki cím elnyerése, mint az kívülről látszik. Szabó Gábor azt mondta: az utolsó helyen álló Bátonyterenyével is küzdelmes meccset vívtak. És egyébként is hátrányból indultak.

Hirdetések

Utolsó meccsükön az utolsó helyen álló Bátonyterenyével szemben álltak ki, akik Szabó szerint szívós játékkal próbálták blokkolni a Karancslapujtőt. Az első félidőben sikerült minden lapujtői próbálkozást hárítani, de a második félidőben már hatástalanná tették a védekezésüket. A Karancslapujtő négy gólt rúgott, a Bátonyterenye pedig kénytelen volt elkönyvelni, hogy az ellenfél ellen semmi sem hatott. A végeredmény 4:0 lett.

A Megafon rádiónak nyilatkozva hátránynak nevezte a vezetőedző azt, hogy szerinte a bajnokságban indult csapatok közül náluk a legmagasabb a játékosok átlagéletkora, ezáltal a karancslapujtői együttes kevésbé robbanékonyabb, mint a fiatalabbakból álló csapatok. Szabó Gábor azt is kifejtette: a 2023-2024-es Nógrád vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokság kiegyenlített mezőnyében több felkészült klub is van, amely ha a jelenlegi összeállítással vág bele a következő szezonba, akár meglepetéseket is mutathat majd.