Hirdetések

A Demokratikus Koalíció (DK) alapító tagja kételkedik Magyar Péter hitelességében. Szerinte úgy tűnik, mégsem hagyta ott a Fideszt, csak megsértődött, mert nem kapott állást Mészáros Lőrinc bankjában. Molnár Csaba szerint a DK kemény munkával vált Magyarország egyik legerősebb ellenzéki pártjává és ezt felmérések igazolják.

A ZRI Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet adatára hivatkozva Molnár arról írt internetes fórumán, hogy az Európai Parlamenti választások kapcsán készült kutatásból kiderült, a DK-t a választók 26%-a választaná, amellyel

messze a legerősebb ellenzéki listánk lesz az EP-választáson az elmúlt 14 évben.

– állítja a pár alapítója, egyben ügyvezető alelnöke. Molnár Magyar Pétert is idecitálta, aki szintén a megjelent kutatási eredményhez kapcsolódva kritizált. A Fidesz köreiből botrányos körülmények között távozott Magyar szerint nem lehet igaz, hogy a DK 26%-os eredményt érne el, szerinte legfeljebb 6%-ról lehet szó.

Molnár Csaba reakciójában úgy fogalmazott, hogy tehát Magyar Péter szerint

Nem a Fidesz az ellenfél, hanem a DK és Gyurcsány. Mint a „régi szép időkben”. Ezért kár volt otthagyni a Fideszt, már ha ez megtörtént egyáltalán… Mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sok-sok év kemény munkájával a legnagyobb ellenzéki közösséget kovácsoltuk össze Magyarországon. Voltak sikereink és kudarcaink, de nem adtuk fel, mert nem olyan fából faragtak minket. Ez adja a mi erőnket, hogy valódiak vagyunk, és nem az sodort ide minket, hogy nem kellettünk már Mészáros Lőrinc bankjába.

Molnár Csaba végül azt üzente Magyar Péternek: dolgozni kell.