Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A balassagyarmati atlétikai centrumban történt rongálás tettesét elkapta a rendőrség, a művelődési központ kerítését szétfeszítő és az udvarról elektronikai hulladékokat eltulajdonított társaság tagjait is előállították. Most a Gregori Parkban történt rongálás elkövetőit kutatják, jelenleg a térfigyelő kamerák felvételeit elemzik.

Gaál Dénes, a Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezet igazgatója arról tájékoztatta az ipolyinfo.com-ot, hogy sikerült kideríteni, hogy az új atlétikai pálya magasugró szivacsában ki okozott kárt. A technikai eszközből több darabot téptek ki, amely ellenére továbbra is használható, azonban a 3×2 méteres 2,3 millió forint értékű szivacs nem javítható.

Néhány hete a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ udvarán elektronikai hulladékgyűjtés történt, ahová a külső kerítés szétfeszítésével az egyik éjszaka mentek be lopni.

Számomra érthetetlen az egész, mert amiket elloptak, használhatatlan eszközök, hulladékok, a benne lévő fémek értéke töredéke annak, mint a kerítés megbontásával okozott kár, úgyhogy jócskán ráfizetéses lett az elkövetőknek ez a kísérlet.

– mondta Gaál Dénes igazgató. Hozzátette: a rendőrség felderítésének eredménye, hogy máris elkapták a tetteseket.

A néhány hónapja átadott Gregori Parkban két hete lett vandálok áldozata néhány tájékoztató tábla. Az acélból készült tárgyakat a vékony betonalappal együtt fordította ki a helyükről valaki. Egyes tájékoztató táblákat teljesen elhajlított az elkövető. Gaál Dénes csütörtökön délelőtt azt mondta: a rendőrség már bekérte a közeli térfigyelő kamera felvételét, ezért amennyiben követhető a tettes útja, akkor valószínűleg ebben az esetben is azonosítható lesz a személye is, és meg kell fizesse a károkozást.

Hirdetések