Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Az eddigi polgármester folytathatja a munkát Csesztvén. Kalmár Attila függetlenként a leadott voksok 49,02%-át kapta, amely elég volt újraválasztásához. A polgármester szerint elsősorban az emberség dominált, szerinte nincs annál fontosabb, hogy a közösség minden tagjával jóban legyen az, aki vezeti azt.

Kalmár Attila az ipolyinfo.com-nak nyilatkozva azt mondta: mindegy milyen fejlesztések kezdődnek el egy kis falu életében, ha a polgármester nem érteti meg magát az ott élőkkel. Ha megvan a kölcsönös bizalom a legtöbb emberrel, akkor viszont csodákra lehet képes egy teljes közösség.

Kalmár ennek ellenére azt is mondta: a jövő tennivalói között a legfontosabb, hogy az a hely, ahol Madách Imre boldog éveit töltötte, méltó emlékhely legyen. Csesztvén egy szabadtéri színpadot kívánnak megépíteni, ahol rangjukhoz méltóan lehet színházi előadásokat bemutatni. Fogalmazása szerint Madách Imre megérdemli, hogy Csesztvén erősebbé váljon a hozzá kapcsolódó kultusz, ezt fő feladatának tekinti.

A polgármester biztos abban, hogy ahogyan eddig is mindenben támogatta őt a térségi országgyűlési képviselő, ezt követően is bizalmat élvez majd szeretett falujával együtt.

A független Kalmár Attila a leadott szavazatok 49,02%-át kapta, Szvák Ádám független jelölt 34,8%-ot kapott, míg az ugyancsak független Palman Imre a voksok 16,18%-át kapta.

Hirdetések