Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A balassagyarmati polgármester-választást a Fidesz-KDNP jelöltje, Csach Gábor nyerte meg. A baloldali ellenzéki tömörülés indulójával szemben nagy aránnyal tudott nyerni 2024-ben az eddigi polgármester. Csach Gábor úgy kommentálta a véglegesnek tűnő eredményeket, hogy az elvégzett munka és a városlakókkal való aktív kapcsolattartás számíthatott az idei voksoláson.

Úgy tűnik, ismét Fidesz-KDNP-s többség irányíthatja a balassagyarmati önkormányzatot, a mai választáson az egyéni képviselő-jelöltek többsége nyert, és a polgármestert is ez a pártszövetség adja 2024 után is – tudta meg az ipolyinfo.com. Csach Gábor polgármester egyelőre csak röviden kívánta kommentálni az eredményeket, mert tudomása szerint még nem teljes a feldolgozottság.

Az eddigi ismeretek szerint a polgári oldal többségével folyhat tovább a munka Balassagyarmaton, nekem pedig nagy aránnyal sikerült nyernem a polgármester-választáson. Én most úgy látom, hogy sokat jelentett az a folyamatos munka, amelynek eredményei napról napra bizonyították, hogy egy élhető jövőért kívánunk tenni. Olyan várost építünk, ahol jó fiatalnak lenni és nagyon jó családosként élni. Folytatjuk.

A régi-új polgármester hozzátette: még két választókerület eredményeit várják, de ennek ellenére biztosnak látszik, hogy a megkezdett városfejlesztési munkák folytathatók lesznek.

Hirdetések