Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Az éjszakai nagy erejű viharban fa dőlt a balassagyarmati San Lazaro Állatvédő Alapítvány kutyamenhelyére. A kutyák nagyon megrémültek – mondta Dallos Szilvia, az alapítvány munkatársa. Közben megkezdték a kárfelmérést a helyszínen.

Villám csaphatott bele abban a fenyőfába, amely a kutyamenhely egyik kennelére dőlt vasárnap éjjel – közölte Dallos Szilvia az ipolyinfo.com érdeklődésére. Az alapítvány munkatársa hétfőn reggel azzal szembesült, hogy több állat is megrémülve ül a házában, akkora sokk érhette őket.

Én reggel jöttem, hét óra után, akkor láttam, hogy mi történt. Meg vannak rémülve az állatok, volt olyan, aki ki sem mert jönni a házából. Főképp azok ijedtek meg nagyon, akik közelében kidőlt a fa. Foglalkozni kell velük, mert remegnek.

– mondta Dallos Szilvia.

A kidőlt fa az egyik kennel tetejében okozott kárt, az állatok nem sérültek meg. Dallosék segítséget kértek hétfőn délelőtt az önkormányzati Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezettől, amelynek munkatársai 10 óra után érkeztek a helyszínre felmérni a károkat.

Hirdetések