Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A balassagyarmati vármegyeházán ünnepel a Fidesz-KDNP, miután az előzetes eredmények ismeretében kijelenthető, hogy megnyerték az önkormányzati választást. Csach Gábor polgármester 22:30-kor mondott beszédet, amelyben elsőként megköszönte mindenkinek a támogatást, a munkát és a választáson részvételt.

Mindössze egy választókerületet nem nyert meg a Fidesz-KDNP, az ellenzék egyetlen nyertesének, Győri Jánosnak pedig innen is gratulálok – mondta Csach Gábor a vármegyeházán rendezett eredményváró összejövetelen ma késő este.

Csach Gábor bejelenti a nyertes képviselők névsorát a balassagyarmati vármegyeházán. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Hangsúlyozta: minden Fidesz-KDNP-s jelölt rengeteg munkát végzett el, nem csak a kampány során, hanem azok, akik már eddig is képviseltek egy-egy körzetet, eredményesek voltak most is. Hozzátette: mindezt jól mutatják azok az adatok, amik eddig érkeztek be.

Eredményekre várva. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a felhatalmazás a város vezetésére erős, erősebb, mint eddig valaha. Ezek a tények, ezért ma kicsit ünnepelhetünk, de holnaptól ott folytatjuk, ahol tegnap szünetet tartottunk a választás idejére. Balassagyarmat jó hely és azt szeretnénk, ha ez így is maradna!

– mondta Balassagyarmat újraválasztott polgármestere.

A város egyik új Fidesz-KDNP-s képviselője, Adamek István a városi televíziónak nyilatkozva mondta el, hogy könnyeivel küzdött, amikor kiderült választás eredménye. Szerinte a városi politizálás valójában egy kisközösség szolgálatáról, ügyes-bajos dolgok megoldásáról szól, de valójában majd csak hosszú évek távlatából lesz igazán jól látható, hogy ennél sokkal több munka volt az, amit elvégezhettek.

Megkezdődött az ünneplés az eredményváró helyszínén. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Münzberg Gusztáv is kamerák előtt értékelte az eredményt, aki úgy vélte, hogy kiemelt jelentőségű volt az idei kampányban a környezet iránti felelősség hangsúlyozása. Münzberg, aki újabb 5 évig folytathatja a képviselői munkát kijelentette: nem csak védeni, hanem fejleszteni kell a zöld környezetet, ami neki kiemelt feladat volt eddig is, miután a nyírjesi üdülőövezet képviselete eddig is ő hozzá tartozott. Hozzátette: örül annak, hogy folytathatják a munkát, és máris bejelentette, hogy ősszel több millió forint értékű erdőfejlesztés fog megkezdődni a városlakók által kedvelt Nyírjesben.

Hirdetések