Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

Hirdetések

Az érsekvadkerti lakos anyagi haszonszerzés céljából két éve regisztrálta élettársát egy társkereső oldalra, és szexuális tevékenységre ajánlotta fel. A nő mellett más prostituáltaknak is szervezett találkozókat a kuncsaftokkal. A vármegye határát átlépve a tiltott tevékenységet még Vácott is folytatta, ahol a szolgálatatásokat igénybe vevők olykor bódító hatású anyaggal fizettek, illetve az ő és a nők szállításában segédkező embereknek fizetségként a prostituáltak szolgálatait ajánlotta fel. A férfi a bűnös tevékenységből befolyt összegekből biztosította a megélhetését.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai véget vetettek a nők további kihasználásának. A férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, beismerte tettét. A hatóság tagjai kezdeményezték az érsekvadkerti lakos letartóztatását, amelyet a bíróság június 13-án elrendelt.

Hirdetések