Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén június 8-án 26-an hoztak rossz döntést és vezettek jócskán a megengedett sebességhatár felett.

Hirdetések

Mint arról korábban beszámoltunk, június 8-án, 12 óra leforgása alatt összesen 48 gyorshajtót kaptak lencsevégre a Nógrád vármegyei rendőrök. Ebből a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén 26 járművezető vette semmibe a megengedett sebességhatárt és azt túllépve haladt úticélja felé. Így tett annak a két járműnek a vezetője is, akiket június 8-án a reggeli órákban Sóshartyán belterületén leplezett le a sebességmérő eszköz. Az első sofőr 7 óra 44 perckor haladt el 90 km/h sebességgel, míg a másik jármű vezetője 8 óra 4 perckor 101 km/h sebességgel a mérőműszer kamerája előtt, ami rögzítette is a szabályszegést.

Fotó: police.hu

Ezért a manőverért az első jármű vezetője 78 000 forint közigazgatási bírságra és 4 közúti közlekedési előéleti pontra, míg a másik sofőr 117 000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai továbbra is, a hét minden napján végeznek sebességellenőrzést a vármegye közútjain azzal a céllal, hogy a szabályszegő járművezetőket a forgalomból kiszűrjék!

Hirdetések