Hirdetések

Ma délelőtt játssza következő mérkőzését az NB3-as labdarúgó bajnokságban Nógrád megye egyetlen csapata. A Bánk a Budapest Honvéd ellen lép pályára, amelynek eredménye tovább lebegtetheti a bajnokságban maradás reményét, de épp annyira teheti biztossá a kiesést is a nógrádiak számára.

Még csak az őszi szezonnál járunk, de akár már ma kiderülhet, hogy a jelenlegi felállásukkal képesek-e tavasz végéig megharcolni a bánkiak az NB3-ban maradásért, ugyanis a pillanatnyi eredmények alapján a kiesést osztották rájuk.

A 2022 őszén frissen a bajnokságba bejutott Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia már azzal is történelmet ír, hogy egy nógrádi falut képviselve vesz részt nemzeti labdarúgó bajnokságban, de könnyen előfordulhat, hogy rövid életű pályafutás lesz ez. Mindössze egyetlen meccset tudtak megnyerni az eddigi 11 ellenféllel szemben, nincs döntetlen és nincs nyertes meccsük sem.

A Bánk jelenleg az utolsó helyen áll, kieső pozícióban van még a Monor csapata, amely a nógrádiakkal megegyező eredményeket mutat, azonban a gólkülönbségekben jobban állnak.

Az őszi szezonból a mait is beleszámítva már csak 7 forduló van hátra, a mai Budapest Honvéd – Bánk mérkőzés délelőtt 11 órakor kezdődik a Honvéd MFA Utánpótlás Központban.