Hirdetések

Óriási tömeg van pénteken délelőtt Balassagyarmat egyetlen nyitva tartó élelmiszer üzletében. Reggel 8 órakor az utcán állt kint a vásárlók sora, egy órával később is csak kissé javult a helyzet. Többen a csepegő eső ellenére is kivárták, amíg bevásárló kocsit kapnak.

A szokások szerint sokan vannak, akik csak ma tudnak bevásárolni az ünnepekre, ezt a néhány perce készült fotóink mutatják, a vásárlók szinte mindegyike púpozott kocsikat tologat a Kék ABC-ben. Az üzletvezető, Adamek István elmondta: minden kocsit előkészítettek, hogy ne kelljen sokat várakozni, és az összes kassza üzemel, így próbálják meg gyorsítani a vásárlást.

Délelőtt 10-kor sem lehetett azonnal beváráslókocsikhoz jutni. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Akik ma nem tudnak, vagy nem akarnak vásárolni, Húsvét előtt még lesz rá alkalmuk, a balassagyarmati üzletek nyitva tartásáról tegnap itt írtunk.

Közben a városi üzemanyagkutakon is élénk forgalom van, a leghosszabb várakozást a Kóvári úti MOL kúton tapasztaltuk délelőtt: átlagosan 10 percet kell várni a tankolásra. 10-ből 8 autó szlovák rendszámos, a kútoszlopok fele nem működik.