Hirdetések

Másfél milliárd forintot nyert pályázaton Szob. Az Ipoly és a Duna városában rég várt célokat érhetnek el ebből a pénzből, több közterület újulhat meg, intézmények válnak gazdaságosabban fenntarthatóvá, és az autósok is örülhetnek majd a megvalósuló fejlesztéseknek.

Hirdetések

619 millió forintból utak és járdák felújítását, építését valósítják meg, parkolókat alakítanak ki a Duna-parton és város belterületén is. Új közterületi bútorokat is vásárolnak, valamint a várost figyelő biztonsági kamerákat is telepítenek. Felújítják a városi sportpályát, korszerűbbé válik a közművelődési intézmény.

200 millióból energetikai korszerűsítések is várhatók, a tervek szerint a zeneiskola, a polgármesteri hivatal, a könyvtár és a művelődési ház fűtése is olcsóbb lesz a következő szezontól.

Külön támogatást kapott Szob egészségügyi prevenciós programokra és szolgáltatásokra, rendezvények szervezésére. A szakorvosi rendelő komplex fejlesztése is megtörténik, felújítják az óvodát és a családsegítő szolgálat épületét is.