Hirdetések

Hétköznap édesapja vendéglátó vállalkozásában főzi a kávét, csendes és egyáltalán nem tűnik lázadónak. A 20 éves balassagyarmati Adamek Gergő lelkét mégis az underground zene fogta meg, feltölti őt, a közönség szórakoztatására pedig szetteket is kever ezekből budapesti bulikban. Múlt héten egy versenyen is bizonyított.

Hirdetések

Amikor 18 éves lett, beszállt a család éttermi vállalkozásába, segítette az alapanyagok beszerzését, aztán beállt a pult mögé, mostanában kávékat készít a vendégeknek reggelente. Zenei producer szeretne lenni, ezért munka után tanfolyamra jár, emellett az általa kedvelt rétegműfajokban igyekszik mixelni, amiket mostanában egyre több buliban közönség előtt mutat be.

Dévényi Tibor labdája nem a motiváció része, csak a fotó miatt raktuk oda. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Leszakad a szív

brutal sound bro

This is the best mix ive heard in a hot fucking minute

– ilyen kommenteket kap Astronaut vagyis Adamek Gergő a soundcloud oldalán az általa mixelt dalok hallgatóitól. Most háromszázan követik őt, és ahogy mondja, minden fellépés után újabb rajongók találják meg.

Múlt hétvégén a budapesti Black Trap dj versenyen vett részt. Hogy ez a műfaj elismert programja, azt a 2500 forintos jegyár mutatta meg, százötvenen voltak a fellépőkre kíváncsiak. Öt versenyző között csapatban nevezett Astronaut és Clean, vagyis Adamek Gergő és Kiss Marcell, akik hajnal 4-től vizsgáztak, és a bulihoz képest késői időpontban 1 órás előadásukkal is a legjobbak közé írták be magukat. Gergő azt mondta az ipolyinfo.com-nak: az nem derült ki, mi volt a különbség az első és a második helyezett között, de az biztos, hogy a zsűri dolga nehéz volt, mert szerinte mindannyian jó munkát végeztek. Önmagát értékelve úgy látja, lényeges a dj szerepe a közönség hangulatának korbácsolásában, neki ebben sok fejlődésre van szüksége, éppen azért, mert önmagát is visszafogott embernek ismerte meg eddig.

Astronaut kilőtt a versenyen. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Sok helyen látják szívesen Astronaut produkcióját, a járványos időszak után egész nyáron lesz melója közönség előtt. Ma éjszaka is beáll a pult mögé Budapesten, de nem kávét keverni.

Astronaut: Summoners Rift
Hirdetések