Hirdetések

A meghatottság és az öröm könnyei is kicsordultak a szemekből a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola ballagásán. Elbúcsúztatták a végzősöket, külön megünnepelték a szülőket és búcsúztak az eddigi épülettől is. Költözik az iskola.

Hirdetések

A szülőket külön is megemlítette Zérczi Miklós, az iskola igazgatója, és kiemelte mindazokat, akik maguk is az egykori keriben tanultak, és úgy döntöttek, hogy gyereküket vagy gyerekeiket is ide íratják be. Ők emléklapot és egy szál virágot is kaptak.

A Bercelről a Mikszáthba járó, most végzős Zsigri Zsanett úgy búcsúzott, a járvány miatt bevezetett otthoni tanulás nehéz időszak volt:

 

Nem az átlagos diákok életét éltük, de az az időszak megtanított arra minket, hogy az internet használata nem a Facebook, az Instagram és a Tiktok tekergetésében merül ki.

A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola az eddigi épületétől is búcsúzik: a vármegyeházáról az intézmény központi helyére, a Hétvezér utcai helyére megy át, amit idén bővítettek.