Hirdetések

Kutyát gázolt el egy gyorsan hajtó autós Nagylócon, ami miatt többen felháborodtak a faluban. Közülük egy anyuka kereste meg szerkesztőségünket azzal, hogy tegyük közzé a gázoló nevét. Ezt nem tettük meg. Azonban a vélt tettes magára ismert. Most az ipolyinfo-t fenyegeti perrel.

Kedden kora délután telefonon beszéltünk azzal a fiatal férfival, aki a nagylóci kutyagázolás központi szereplője lehet. Ő keresett minket, azt akarta elérni, hogy töröljük a tegnap kiadott hírt, ami szerinte róla szól.

A telefonos beszélgetésben azt említette meg a férfi, hogy a közölt hír egyoldalú és kérdezte, hogy miért nem hallgatjuk meg a másik felet is. Ekkor érdeklődtünk arról, hogy vállalja-e saját nevével azt, hogy az ő véleményét is közzétegyük. Ekkor nemet mondott és perrel fenyegetett, szerinte rágalmazás, amit teszünk vele.

Érdekelt minket az is, hogy ha nem is akarja felvállalni kilétét, hogyan történt a kutyagázolás. A telefonáló férfi szerint teljesen más a valóság ahhoz képest, amit tegnap leírtunk, de az igazságot nem akarta elmondani.

Azonban mindez úgy teljes, hogy újra kiemeljük, az ipolyinfo.com-ot megkereső nagylóci anyuka számára mindössze figyelemfelhívó példa volt a kutyagázolás. Az ő nézőpontja alapján ez egy utcán játszó, vagy az út szélén sétáló gyerekkel is megtörténhetett volna.