Hirdetések

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a 22 éves és a 33 éves férfi ellen.

Hirdetések

Bercel településen közlekedett gépjárművel egy 22 éves boldogi férfi 2022. április 17-én 15 óra 3 perckor, amikor a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei ellenőrizték. Az igazoltatás során megállítást nyert, hogy a férfi vezetői engedéllyel egyáltalán nem rendelkezik és őt a Hatvani Rendőrkapitányság 2022. július 19-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A salgótarjáni járőrök május 27-én a délutáni órákban a megyeszékhely belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 33 éves férfit. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a sofőrt a Salgótarjáni Járásbíróság 2022. szeptember 1-ig a járművezetéstől eltiltotta. A 22 éves boldogi és a 33 éves nógrádmegyeri lakost a rendőrök előállították és őket a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a két férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Hirdetések