Hirdetések

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

Hirdetések

A salgótarjáni férfi 2022. március 14-én az esti órákban a nyitott kapun át bement egy helyi pékség telephelyére, majd a raktáron keresztül az üzemrészleghez sietett, ahol fogyasztott az elkészített kenyerekből. Ezt követően magához vette a pékség tulajdonában lévő kiszállító tehergépkocsi kulcsát, majd az autóhoz ment és azt beindította. Az akkor már bezárt telephelyről a gépjárművel kihajtani nem tudott, ezért az ott lévő kerítésnek ütközött. Ezután a férfi visszament a telephely egyik irodájába és ott az állványra rögzített lemezkazettát leszakította és azt ellopta. A rongálással a férfi közel 100.000 forint kárt okozott a sértettnek. A hatóság tagjai a lemezkazettát a benne lévő értékekkel a telephely közelében megtalálták és azt a sértett részére visszaadták.  

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították és 2022. június 22-én elfogták a salgótarjáni férfit, akit jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.