Hirdetések

Augusztus elején megszűnnek a DIGI Magyarország saját gyártású sportcsatornái: DIGI Sport 1, 2 és 3. -olvasható az Indexen.

Hirdetések

A hírportál szerint ez a januári tulajdonváltás óta már várható volt, ugyanis a magyar kézben levő 4iG lett a DIGI új tulajdonosa.
Ennek ellenére a sport rajongóknak nem kell kétségbe esni, semmiről sem fognak lemaradni. Két új csatorna is érkezik: a DIGI-exkluzív MATCH4, és az ARENA4.
A telekommunikációs vállalat közleménye szerint a MATCH4 elsősorban nemzetközi labdarúgó-bajnokságok mérkőzéseit tűzi majd a programjára, a jelenleg felsorolt közvetítési jogok közt szerepel a német Bundesliga első két osztálya, az UEFA Nemzetek Ligája-sorozat mérkőzései – kivéve a magyar válogatott meccseit –, de az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) és a spanyol kosárlabdaliga is.
Az átállás több csatornát is érint: szeptember 1-től megszűnik a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel. Az ismeretterjesztő adók helyett induló új csatornákról a későbbiek során értesítik az előfizetőket. -hangsúlyozta a vállalat.