Hirdetések

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi és 16 éves társa ellen, akik egy szóváltást követően úgy megverték haragosukat, hogy annak arccsontja több helyen is eltört.

Hirdetések

2021 szeptemberben a vádlottak egy romhányi italboltban összeszólalkoztak az 50 éves sértettel, akivel egy óra múlva az utcán is találkoztak. Itt újra vita alakult ki közöttük, ami dulakodássá fajult, melynek során a két vádlott mellkason, gyomron és combon ütötte áldozatát, és többször megrúgták a fejét is.

A bántalmazás következtében a sértett a bal felső állcsont darabos törését és a bal járomcsont törését szenvedte el, mely sérülések 4-6 hét alatt gyógyulnak meg.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a két férfi ellen, melyben a 36 éves férfi ellen felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására, míg fiatalkorú társa esetén próbára bocsátás és pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt, emellett a vádlottaknak kell megfizetnie a közel 30 ezer forint összegű bűnügyi költséget is.