Hirdetések

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi és 16 éves társa ellen, akik egy szóváltást követően úgy megverték haragosukat, hogy annak arccsontja több helyen is eltört.

2021 szeptemberben a vádlottak egy romhányi italboltban összeszólalkoztak az 50 éves sértettel, akivel egy óra múlva az utcán is találkoztak. Itt újra vita alakult ki közöttük, ami dulakodássá fajult, melynek során a két vádlott mellkason, gyomron és combon ütötte áldozatát, és többször megrúgták a fejét is.

A bántalmazás következtében a sértett a bal felső állcsont darabos törését és a bal járomcsont törését szenvedte el, mely sérülések 4-6 hét alatt gyógyulnak meg.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a két férfi ellen, melyben a 36 éves férfi ellen felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására, míg fiatalkorú társa esetén próbára bocsátás és pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt, emellett a vádlottaknak kell megfizetnie a közel 30 ezer forint összegű bűnügyi költséget is.