Hirdetések

Szeptember 17-én játszották a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. fordulóját, amelynek balassagyarmati BSE – budapesti Vasas mérkőzése nem várt játékot hozott. Az NB3-as Ipoly-parti csapat még a második félidő közepén is esélyes volt a nyerésre az NB1-es klubbal szemben.

Hirdetések

NBI-es tagsága által értelemszerűnek tűnt, hogy a Vasas lesz a balassagyarmati BSE mai Magyar Kupa mérkőzésének nyertese, a fogadóirodák a meccs kezdete előtt több mint tízszeres tétet tettek a gyarmatiakra. Vagyis a legkevésbé számítottak a BSE erős játékára.

A félidőben 1:1-es állással mentek pihenőre a csapatok. Nagy Tibor, a gyarmatiak edzője még a kezdés előtt azt mondta: nehéz dolguk lesz, nem csak az osztályok közötti különbségek miatt, hanem több játékosukat is nélkülözni kellett sérülések miatt.

Ennek ellenére szívós játékkal, sokáig tartotta magát a BSE a félidőt követően, a játék a Vasas számára minden bizonnyal nem várt, kellemetlen izgalma végig megmaradt. Aztán a 84. percben egy szabadrúgásból szerzett előnyt a Vasas.

A végeredmény az utolsó percekben beállított góllal: BSE – Vasas 1:2