Hirdetések

Néhány napja még a labdarúgó Magyar Kupában játszottak, most közleményben tudatják, hogy a Balassagyarmati Városi Sportegyesület (BSE) gazdasági okból a továbbiakban nem vesz részt a labdarúgó NB3-ban. A BSE vezetősége által jegyzett szöveg szerint a gazdasági helyzet normalizálódása esetén folytatni kívánják.

A BSE kedden délelőtt írásban tudatta, hogy visszalép a labdarúgó NB3-ban való további szerepléstől. A rövid iratból nem derül ki, hogy már a hétvégi forduló is elmarad-e, azonban a dátumból következően az várható, hogy már nem lépnek pályára többet a csapattal.

A BSE kedden délelőtt kiadott közleménye. (forrás: BVSE)

Pedig múlt hétvégén még jele sem volt annak, hogy bármilyen gond lenne a klubnál. A Magyar Kupa soros fordulójában a gyarmatiak a Vasassal álltak ki hazai pályán, és szinte végig izgalmas, nyitott mérkőzést játszottak. Úgy tudjuk, hogy BSE vezetői már hetek óta beszéltek a nehezülő gazdasági körülményekről, amelyet a küszöbön álló válság miatt kellett kezelniük. A közleményben kitérnek arra, hogy a csapatot támogatók is hasonló döntéseket hoznak meg, ez pedig kész tények elé állította a gyarmati fociklubot.