Hirdetések

Indul az új áruház kialakítása Balassagyarmaton! Elsőként a már meglévő parkolót újítják fel, ezért az autósokat arra kéri a kivitelező, hogy vasárnap estig hagyják el a területet! Ebben a fázisban nem csak a burkolatot cserélik ki, hanem az alatta lévő közművek is megújulnak.

Hirdetések

Felszólító cédulákat helyeztetett el a kivitelezéssel megbízott cég tegnap az egykor Plus Áruházként működött parkolóban lévő autókra, amelyeken arra kéri a járművek tulajdonosait, hogy hétfőtől ne álljanak meg ott, mert építkezési területté válik. Ezzel megkezdődik egy új áruház kialakítása.

Felszólító cédula az egyik parkoló autón az Aldi készülő balassagyarmati áruházánál. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Az Aldi hónapok óta keresi új munkatársait a balassagyarmati üzlet működtetésére, és azt tervezte, hogy már Karácsonykor megnyitja új boltját. A kivitelezéssel megbízott EMEL KFT. az ipolyinfo.com megkeresésére közölte: október 3-án kezdik meg a munkát.

Eldugult lefolyó a parkolóban. A külső terület teljes felújításával kezdik a munkát október 3-án. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Az építő cégtől megtudtuk azt is, hogy a parkoló teljes megújítását követően megtörténik az épület átalakítása, azonban annak ma ismert külső formája megmarad, csak a belső területeken végeznek jelentős változtatásokat. A munka várhatóan januárban ér véget, átadás legkorábban februárban lehetséges.