Hirdetések

Ha a kutyapárt leszerződteti őt valamelyik kampányra, még nyerhetnek is vele, hiszen betartja, amit ígér. Nem úgy az MKKP! Örök élet plusz húsz év? Ki hiszi el ezt?

Hirdetések

A 26. havi nyugdíj visszaépítéséről még nem beszélt, és rezsit sem csökkentett. Ezért még mindig hitelesebb ő, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), amely ingyen sört, örök életet és további húsz évet ígér mindig. Ha bármit is nyerni akarnak, jól teszik, ha kommunikálnak E.T-vel.

Vagyis ez már megtörtént. Márton Renáta, az MKKP 2022-es balassagyarmati országgyűlési képviselőjelölt-jelöltje már kapcsolatba került a földönkívülivel, a párt intézte a Nógrád megyei látogatást is. Szerencsésebbek rövid időre nyáron találkozhattak vele a Dózsa György utcai telefonfülkénél. Aztán eltűnt.

Majd újra felbukkant ugyanott. És megint eltűnt.

E.T. a Dózsa György utca sarkán álló telefonfülkében 2022. október 12-én. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

És most, októberben végre mi is láttuk, sőt, úgy néz ki, hogy a telefonos szolgáltató megunta, hogy le kell vakarni a fülke oldaláról a matricát, na, meg most már a teljesen átfestett fülkét is vissza kellene állítani eredeti állapotába. Szerencsére, sok munka lenne az, úgyhogy (reméljük) így marad!

Most Márton Renáta tűnt el.