Hirdetések

Balhé volt a TV2 hétfőn induló új műsora, az Ázsia expressz forgatásán, amelyen szereplőként vett részt többek között Gáspár Győző és felesége Gáspár Bea. A sztárokat próbára tevő kalandműsorban fizikai és pszichikai kimerüléssel is meg kellet küzdeniük, ez okozott többször is súlyos konfliktusokat. A nógrádi páros már azzal a gondolattal játszik, hogy elválnak.

A tőlük megszokott vehemenciával játsszák szerepüket a Gáspár család tagjai, ez derült ki a csatorna új műsorának vasárnap este bemutatott előzeteséből. Azonban úgy tűnik, hogy a műsor kihozta belőlük azokat a rejtett világokat, amelyek szélsőséges körülmények között tesztelik kapcsolatukat. Gáspár Bea egy különös helyzetben óriási hisztit rendezett abból, hogy Győzike nála is sokkal hisztisebb.

Gáspáréktól azt is megtudtuk, hogy mindezek után úgy néz ki, hogy a válásukat a balassagyarmati bíróság fogja kimondani, miután egy idegen földrészen kiderült, hogy már nem bírnak egymással összezárva lenni.

A számos ismert arcot felvonultató produkció Magyarországtól távol, Ázsia több országában készült még tavasszal. Az ipolyinfo.com olvasói már akkor megtudhatták, hogy a műsorvezetőt, Ördög Nórát a forgatás során egy alkalommal Nógrád megyei koszorúslánynak nézte egy balassagyarmati kollégája az öltözéke alapján.