Hirdetések

Fegyelmezett és zavartalan megemlékezés jellemzi a Halottak napja és a Mindenszentek ünnepét – erről tájékoztatott kedden este a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke. A megemlékezők együttműködők voltak a temetők környékén ilyenkor jellemző rendkívüli korlátozások betartásában.

Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke az ipolyinfo.com érdeklődésére kedden 19 órakor értékelte az elmúlt két nap ünnepi eseményeit.

Mint mondta: a polgárőrök minden megyei településen szükség szerint segítettek a forgalom irányításában, különös tekintettel Balassagyarmaton, ahol néhány utca forgalmi rendjének megváltoztatásával is együtt járt a két napos ünnep.

Vass Miklós kiemelte:

Ilyenkor mindig zsúfoltság jellemzi a temetők környéki utcákat, ezért feltétlenül fontos a rendőrséggel együttműködésben a polgárőrök jelenléte is, akik biztosítják a zavartalan közlekedést, segítik az autósokat a parkolásban is. Örömmel jelenthetem, hogy idén egész Nógrád megyében az ünnephez méltó módon zajlottak le a megemlékezések.

A polgárőrség továbbra is azt kéri a megemlékezőktől, hogy az este hátra lévő részében is kiemelt figyelemmel közlekedjenek a temetők környékén.