Hirdetések

Tóth András, a balassagyarmati Xhénia Petrol ügyvezetője csütörtökön reggel tájékoztatta az ipolyinfo.com olvasóit, hogy megérkezett töltőállomásukra a MOL-tól a benzin utánpótlás is. Fontos bejelentést is tett, ami kedvező hír az autósok számára.

Azt követően, hogy eltörölték a hatósági áras üzemanyagokat, gyors ütemben sikerül pótolni a hiányzó benzin- és gázolajkészletet Balassagyarmaton, ezt mutatják tapasztalatink. A MOL töltőállomáson szerdán normál benzint és gázolajat is korlátlanul lehetett tankolni, továbbá a Xhénia Petrol is kapott gázolajat, ezért újraindulhatott a kiszolgálás. Az Oil!-nál is szinte csak gázolajat forgalmaztak, ott éppen csütörtökre várják az utánpótlást.

Azonban Tóth András, a Xhénia Petrol ügyvezetője azzal hívta fel az ipolyinfo.com-ot csütörtökön reggel, hogy megérkezett a benzin is, a gázolaj mellett már azt is tudják értékesíteni az autósok számára. Ezzel együtt bejelentette, hogy

Az eddigi két literes korlátozás mostantól nem érvényes, egyszerre összesen harminc liternyi üzemanyag vásárolható a Xhénia Petrolnál

– mondta Tóth, aki úgy vélte, hogy a drasztikus limitálást követően ez mindenképpen jobb hír az autósoknak.

Közben a szécsényi és a rétsági MOL is arról tájékoztatott minket, hogy mindenféle üzemanyag vásárolható náluk. A Szécsényben működő magánbenzinkútról egyelőre nincs biztató hírünk.