Hirdetések

Üzleti modellváltás miatt csak előre szervezett csoportokat fogad a béri Malom Udvar. Az étterem nevében Bánfi Ferenc korábbi tulajdonos, a vendéglátóhely haszonélvezője kereste fel az ipolyinfo.com-ot, mert a falu polgármestere által közöltek nem egyeznek meg a valós helyzettel.

Hirdetések

Néhány napja Macó László, Bér polgármestere sajnálkozását fejezte ki amiatt, mert Dél-Nógrádban több vendéglátóhely is részben vagy egészben bezárt a kialakult energiaválság okozta nehezülő működés miatt. A település vezetője akkor azt mondta a Megafon rádióban, hogy már egy élelmiszer boltra is lakatot tettek, és ezt a folyamatot kedvezőtlennek tartja.

A béri Malom Udvar nem zárt be, üzleti modellváltás történik, erről már a hely korábbi tulajdonosa beszélt az ipolyinfo.com-nak. Bánfi Ferenc részletezte:

Kétségtelenül igaz, hogy minden ingatlanunkat, benne a Malom Udvarral együtt értékesítésre ajánlottuk fel, de nem az üzleti szempontok miatt, hanem az én egészségi állapotom miatt, orvosi kezelésre szorulok Budapesten. Illetve a nejem nyitott egy éttermet Gödöllőn is, a gyermekeink Pásztón tanulnak, a kis fiunk Gödöllőn focizik, tehát logisztikailag racionalizálnunk kell a család életét.

Hozzátette: az étterem jelenleg csak csoportokat fogad, a bezárásnak nincs alapja.

Bánfi Ferenc azt is elárulta, hogy az ingatlaneladásokkal együtt elképzelhető, hogy Bérről teljesen kivonul családi vállalkozásuk.