Újabb információhoz jutott hozzá az ipolyinfo.com a múlt héten történt zsélyi emberrablási kísérlet ügyében. A rendőrségi adatgyűjtés eredményeképpen már tényként kezelhető, hogy egy tizenéves lányt próbáltak meg a faluban elrabolni.

Hirdetések

Balassagyarmattól néhány kilométerre, a felvidéki Zsélyben emberrablási kísérlet történt – immár teljesen biztosan állítható pénteken kiadott hírünk, miután a szlovákiai rendőrségről kapott nem hivatalos belső információnk szerint több adat is arra mutat, hogy egy 12 éves lányt próbáltak meg elvinni az elkövetők.

Rendőrségi forrásunk nem erősítette meg a módszert, vagyis még nem derült fény arra, hogyan próbálták meg elvinni a lányt, így azt a feltételezést, amely szerint egy fekete autóba próbálták betuszkolni őt, nem tekinthetjük valós állításnak.

Azonban további fejleményként tudtuk meg, hogy az emberrablási kísérlet lakott területen történt, amit az ott lakók közül ketten is láttak. A szemtanúk kiszaladtak a lány segítségére, feltehetően ezért hiúsult meg az elkövetők szándéka.