Hirdetések

Hosszú sorban állás, idegeskedő vásárlók, nem működő kasszák – erről írt egy olvasónk január 23-án, aki egy képet is küldött a balassagyarmati Tescoban éppen uralkodó állapotról. A hölgy ideges volt, és miközben várakozott, bőven volt ideje részletezni, hogy nem egyedi, máskor is előfordult, hogy nem működtek a kasszák.

Hirdetések

Olvasónk tapasztalata alapján megkerestük a Tescot, és kérdéseket tettünk fel a társaság kommunikációs osztályának. Válaszukat az alábbiakban közöljük:

Előzetes forgalmi adatok alapján tervezzük a munkatársaink beosztását, a vásárlói szokásokat figyelembe véve reggel 6 és este 22 óra között biztosítva az önkiszolgáló és a hagyományos kasszák közötti választási lehetőséget. Sajnos az kivédhetetlenül előfordulhat, hogy betegség vagy bármilyen más előre nem látható ok miatt megnövekedhet a kasszáknál a várakozási idő. Természetesen törekszünk a hasonló helyzetek elkerülésére, és további eszközfejlesztést is tervezünk, mely elősegíti a gyorsabb áthaladást a kasszasoron. Továbbra is célunk a hagyományos kasszák és önkiszolgáló pénztárak közötti választási lehetőség biztosítása.