Hirdetések

A Szécsényi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 23 éves endrefalvai és egy 24 éves magyargéci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 23 éves férfi 2023. február 26-án délelőtt és február 27-én reggel 6 óra 30 perc közötti időben Endrefalva belterületén található családi ház elől, a nyitott állapotban hagyott gépjárművet a benne lévő indítókulccsal beindította, majd azzal a településről elhajtott. A terhelt a személygépkocsival közlekedve Karancsság belterületén felvette a 24 éves ismerősét, majd a járművel, azt felváltva vezetve közlekedtek Endrefalva és Cered települések között.

Fotó: Police.hu

A rendőrök a kiadott körözvény alapján pár órán belül megállították a Salgótarjánban haladó gépkocsit, amit ekkor a 24 éves magyargéci lakos vezetett. Őt és a gépjárműben utasként tartózkodó 23 éves társát az egyenruhások elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.