Hirdetések

Még csak egy órája van nyitva, de már lerohanták az új balassagyarmati üzletet. Volt olyan vevő, aki hajnal öt órától foglalt helyet a sorban, mert azt hallotta, hogy féláron adják a lapos tévét. Közben púpozott bevásárlókocsikat tolnak ki az Aldiból.

Hétköznap reggel Balassagyarmaton: a fél áruházat bekerítő sor várakozik az enyhe, tavaszias időben az Aldinál. Szinte mindenki előtt bevásárlókocsi áll, várják, hogy bejussanak vele az épületbe, ahol javában a Lidl kínálatára is hasonlító termékek kaphatók, csak más néven.

Mindent visznek a ma megnyílt balassagyarmati Aldiból. (fotó: Körtési Zalán/ipolyinfo.com)

Sőt, úgy tűnik, az Aldi rágyúrt arra, hogy a konkurenciát másolja, mert több hasonló terméket is polcra tettek, szemet szúr például az a belga sörválogatás, amit a Lidl is tart boltjaiban. Úgy tudjuk, szándékosan igyekszik az üzletlánc a vevőkben megidézni a Lidl-t, mert el akarja érni, hogy a vásárlók hasonlítsák össze a két áruház árait és természetesen az Aldié legyen a jobb.

A nyitás alkalmából az Aldi rendkívüli akciókkal állt elő, tartós fogyasztási cikkeket padlót fogó árakon adnak. Ajándékokkal is felkészültek, szerencsekerékkel lehet saját márkás termékeket nyerni, továbbá még a mai napon Frei kávés ajándékokat is adnak a vevőknek.

Hirdetések