Hirdetések

Haragos szövegű levelet kaptunk egyik olvasónktól, aki azt írta le, hogyan verték át a balassagyarmati Spar üzletében, ahol akciós termékeket vett, de végül azok eredeti árát kellett kifizetnie. Azonnal szólt az ügyben, de a bolt alkalmazottja a vevőt próbálta durva módszerrel helyretenni.

A hamarosan lejáró fogyasztási idejű túró rudiból vett négy darabot az a nő, aki azért vásárolt volna többet is, mert a gyorsan megromló áru olcsóbb mint máskor, egyébként pedig az a kedvenc desszertje. A terméket 265 forintért árulta a balassagyarmati Spar, a kasszánál már 299 forintot látott a kijelzőn.

A hölgy szóvá tette a magasabb árat, és nem volt hajlandó fizetni. Olvasónk szerint a pénztárhoz érkező üzletvezető durván és sértően szólt a vevőhöz azzal, hogy

Ha ez van a gépben, akkor ez az ára, mindegy mi van a polcra írva.

És ezzel lezárta az üzletvezető a vitát, aki dolgára sietve távozott a kasszától.

Olvasónk leírása szerint ő mégis megvette az akciós termékeket, ha már a kosarába tette, de megígérte magának, hogy holnaptól inkább máshol fog vásárolni. Pedig – mint megtudtuk tőle – a Spar egyetlen előnye, hogy kevesen járnak oda és gyorsan be lehet vásárolni.

Az ipolyinfo.com korábbi cikkében már írtunk a Sparban tapasztalt hasonló esetről, úgy tudjuk, azóta sem történt változás az üzletben.