Hirdetések

A rendőrök megalapozottan gyanúsítják kábítószer-terjesztéssel a 41 éves kállói férfit.

A balassagyarmati járőrök 2023. július 19-én az éjszakai órákban ellenőrizték a személygépkocsival Balassagyarmat belterületén közlekedő kállói lakost. Az intézkedés során a rendőrök az egész gépkocsit átvizsgálták, amely közben nagyobb mennyiségű pénzre és a vezető oldali ülés alatt egy dobozra lettek figyelmesek. A zöld színű tartóban 32 darab kis alufólia csomagot találtak, amelyek fehér színű, por állagú kábítószer gyanús anyagot tartalmaztak. A férfi útját saját járművével tovább nem folytathatta, hanem a rendőrautó egészen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságig vitte, ugyanis a szereken elvégzett gyorsteszt ketamin jelenlétét valószínűsítette, amely kábítószernek minősül.

A rendelkezésre álló adatok alapján megalapozott a gyanú arra vonatkozóan, hogy ez a férfi értékesített korábban kábítószert Kálló és Balassagyarmat térségében több személy részére.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított 41 éves férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Balassagyarmati Járási Ügyészségen.