Hirdetések

Lógó herezacskók, morék, zsidózás, buzizás – ebből állt a stand-up comedy műsor Nagylóc tavaszköszöntő rendezvényén, amelyen mérsékelt lelkesedéssel fogadták a fellépő művészt. Újabb kísérlet Budapestről arra, hogyan néznek a vidékiekre onnan.

„Bazmeg, neki kicsi a pélója, neki meg nagyobb a farka” – ilyen és hasonló ügyekről beszélt egy kiváló művész szombaton Nagylóc Tavaszköszöntő Mulatság című estjén. Rekop György humorista felnőtt közönség előtt igyekezett mindenkit megnyugtatni arról, hogy tisztában van azzal, hová érkezett.

A humorista szerint a vidámság legfontosabb forrása a pénisz, erről egy történetet is előadott a műsorban: birkózóként szembesült már edzője péniszével, akié nagyobb mint az övé.

A program javát cikkünk első szavaiban mindenki újra elolvashatja, nagyjából mindez együtt adta előadása egészét, amire beszámolók szerint kevesen voltak fogékonyak. A közönség soraiban a poénnak ítélt pillanatokban sem hallatszott sok nevetés.

Rekop még egyszer megpróbálkozott azzal, hogy az egyik nézőt egy nyolcvanas évekbeli leharcolt Camping kerékpárhoz hasonlította, amiért ütött-kopott ruhában vett részt az előadáson. Ezzel kapcsolatban korábban a Rádió1 Balázsék című műsorában egy másik humorista és műsorvezető társai már kifejtették, hogy nyilvánvalóan ez a közönség nem érti a humort. Sebestyén Balázsék akkor a balassagyarmatiakat és a Nógrádban élőket igyekeztek olyan társadalmi rétegként beállítani, akik számára nem kell igényesen felkészülni, úgysem értik, amit beszélnek nekik.