Hirdetések

Szombaton kezdődik az idén esedékes önkormányzati és európai parlamenti választások kampányidőszaka. Ettől a naptól kezdődően gyűjtik a jelöltté váláshoz szükséges aláírásokat a választópolgároktól a lehetséges indulók országszerte. Ugyanezen a napon tehetik ki először a közterületekre kampányanyagaikat is. Balassagyarmaton csütörtökön az utcai ideiglenes hirdetőfelületeket is elhelyezték.

Gaál Dénes, a balassagyarmati Gazdasági, Műszaki Ellátó Szervezet igazgatója az ipolyinfo.com-nak elmondta, hogy a jelöltek városszerte közterületeken 29 helyre rakhatnak ki legálisan és ingyenesen választási politikai hirdetéseket. Az igazgató reményét fejezte ki azért, hogy – a korábbi kampányokhoz hasonlóan – mindenki csak ezeket fogja használni, és elkerülhető lesz a kandeláberek, mellékutcai villanyoszlopok és kirakatüvegek illegális és a várost csúnyává tevő plakátolása.

A balassagyarmati 29 helyszín kiválasztásakor a forgalmas területeket helyezték előtérbe, és arra ezúttal is külön figyelmet fordítottak, hogy minden oldalról látható felületeket készítsenek.

Az önkormányzati és európai parlamenti választások 2024. június 9-én lesznek.