Hirdetések

Több mint két tucatnyi önkormányzati képviselőjelölt is lehet Balassagyarmaton, ha mindegyiküknek sikerül a szükséges minimális ajánlást megszerezniük a választópolgároktól. Közben a kampány is elkezdődött, az utcákon megjelentek az első hirdetések is már a délelőtt folyamán.

Dr. Varga Andrea, a balassagyarmati Helyi Választási Iroda vezetője az ipolyinfo.com érdeklődésére ismertette, hogy reggeltől a 16 órakor történt irodazárásig a 8 városi választókerületben jelölő szervezetek képviseletében összesen 25 személy vált jogosulttá ajánlások gyűjtésére. Ebből 7 választókerületben 3-3 fő, míg 1 választókerületben 4 fő kéri a választókat arra, hogy segítsék őket aláírásukkal az induláshoz.

Dr. Varga Andrea azt is közölte, hogy eddig összesen 2 polgármesterjelölt, jelölő szervezetek képviseletében vitt el aláírásgyűjtő íveket.

Tegnapelőtt a Gazdasági, Műszaki Ellátó Szervezet kihelyezte városszerte azokat az ingyenes hirdetési felületeket, amelyeken legálisan közölhetik a jelöltek üzeneteiket. Gaál Dénes igazgató arra kért mindenkit, hogy minden esetben azokat a hirdetőtáblákat használják reklámjaik közzétételére a közterületeken.